Leander

Leander® – bæredygtige og intelligente specialløsninger

Da den internationalt kendte baby- og børnemøbel-virksomhed, Leander, skulle bygge nyt domicil i SIlkeborg, blev hver enkelt løsning nøje overvejet. Virksomhedens hovedkvarter er gennemtænkt ned til mindste detalje, og bæredygtige og intelligente løsninger er tænkt ind fra start.

Tikma har leveret og udført alle el- og ventilationsløsninger til Leanders hovedkvarter. Løsningen omfatter et fuldt CTS-system, som kontrollerer alt fra el til ventilation og alarm. Løsningen hos Leander er specialdesignet, så den opfylder bygherrens krav til arkitektoniske løsninger, men så den stadig yder optimalt i forhold til eksempelvis lysforhold og luftkvalitet. Ventilationsløsningen er bl.a. konstrueret, så luftflowet passerer de skjulte varmekilder og derved skaber både god luftkvalitet og korrekt temperatur i lokalerne.

Omkring samarbejdet med Tikma udtaler Leanders grundlægger Stig Leander:

Vi henvendte os i første omgang til Tikma, fordi det er dem, der har forstand på energivenlige løsninger her i området, og fordi vi ønskede et system, der sparrer så meget på ressourcerne som muligt. Jeg gik også meget op i, at løsningen skulle være brugervenlig og sørge for et godt indeklima.

Samarbejdet med Tikma var super i forbindelse med byggeriet, og det er det stadig, når de kommer og servicerer vores løsning.

Vil du høre mere om specialløsninger indenfor CTS, er du meget velkommen til at kontakte os.

Billeder fra løsningen