Privat bolig – IHC

Intelligent el- og alarmsystem i privat bolig

Da Hans-Henrik Jensen i 2010 opførte sit nye hjem i Silkeborg, varetog Tikma alt el-arbejde i forbindelse med byggeriet. I ejendommen er der installeret et fuldt IHC-anlæg, som giver mulighed for at centralstyre alt, der vedrører el og alarm. Med et IHC-system kan man eksempelvis programmere lysruter i huset, så lyset tændes med et enkelt tryk på afbryderen i forskellige områder efter individuelt behov. Samtidig kan alarmsystemet eksempelvis kobles med lysstyring, så uønsket lys slukkes, når alarmen tilkobles. Der er mulighed for at integrere netstik til musikanlæg og meget andet.

Hans-Henrik Jensen udtaler følgende omkring sit samarbejde med Tikma:

Jeg valgte at få installeret et IHC-system, fordi det giver uendeligt mange muligheder for at tilpasse løsningen. Samtidig tiltalte kombinationen af el-styring og alarmsystem mig meget. IHC-systemet giver også nogle designmæssige fordele, og man slipper for store klodsede stikkontakter alle vegne. Derudover er det smart, at lyset kan styres alt efter vores ønsker.

Jeg valgte Tikma som el-installatør, fordi jeg tidligere har arbejdet sammen med Kim og hans ansatte på andre projekter, og det er altid gået over al forventning, hvilket det også gjorde denne gang.

Vil du høre mere om specialløsninger indenfor IHC til private hjem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Billeder fra løsningen