Centralstøvsuger

Centralstøvsuger til private hjem

En centralstøvsuger giver en lang række fordele, som du kan nyde godt af i hjemmet . Nedenfor kan du læse om nogle af fordelene. Vil du gerne høre mere om dine muligheder med en centralstøvsuger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bedre indeklima
Centralstøvsugerens udblæsningsluft med støv, mikropartikler, pollen og dårlig lugt filtreres og sendes ud i det fri. Med en traditionel støvsuger blæses det blot tilbage og cirkulerer i lokalet.
Undersøgelser fra University of California på Davis School of Medicine har vist, at centralstøvsugerens bedre indeklima giver målbare fordele for allergikere.

Bedre hygiejne
Med en centralstøvsuger skal man ved rengøringen blot håndtere en slange, som er let i vægt og har den helt rigtige længde. Det betyder, at det er lettere at få støvsuget i alle de små fjerne kroge – oppe over skabene, ude i hjørnerne i loftet og oppe på trappen. Rengøringen bliver alt andet lige mere effektiv og tilbundsgående, og det giver et både et bedre indeklima og en bedre hygiejne.

Bedre ergonomi
Med en centralstøvsuger er det slut med at have en tung maskine på slæb. Det betyder, at arbejdet er lettere og behageligere at udføre, og at belastningen af ryggen bliver mindre.

Lavere støjniveau
Centralstøvsugeren placeres enten oppe på loftet, nede i kælderen, ude i bryggerset eller ude i garagen. Den kan derfor sjældent høres inde i huset, når der støvsuges. Med en traditionel støvsuger går man lige ved siden af støjkilden.

Færre skrammer
Med en centralstøvsuger er der ingen tung maskine, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler.