Silkeborg Produktionshøjskole

Silkeborg Produktionshøjskole

Stærk dialog resulterede i en tilbygning med grønne el-løsninger og optimal komfort  

Tikma har vejledt om og leveret en samlet, avanceret el-løsning til en 600 m2 stor tilbygning med undervisningslokaler. Fokus var på at skabe optimale betingelser for undervisning og læring.

Løsningen er omfattende og består af almindelige el-installationer, et intelligent el-, varme- og ventilationsstyringsanlæg, et IT-netværk, energirigtig belysning og et moderne, automatisk brandventilationsanlæg.

Resultatet er, at alt lys tænder og slukker af sig selv, så ingen rum står tomme med tændt lys. Solafskærmning og mørklægningsgardiner justeres automatisk efter det naturlige lys i lokalerne. Personbelastningen i lokalerne bliver målt, så varme og CO2 niveau bliver justeret på intelligent vis. Derved er der garanti for frisk, ren luft og en optimal temperatur – og minimalt elforbrug, når lokalerne er tomme. Sikkerhed er der styr på med tyverialarm, internt røg- og brand-varslingsanlæg og synligt paniklys, så flugt altid er en mulighed.

Der er desuden blevet installeret LED-belysning i hele tilbygningen, og derfor kan Silkeborg Produktionshøjskolen samlet set nyde en besparelse på 50-70% i forhold til konventionelle el-installationer – og glæde sig over optimal komfort og sikkerhed.

Erling Christensen, forstander på Silkeborg Produktionshøjskole, anbefaler Tikma som samarbejdspartner:

Vi henvendte os til Tikma, da vi havde behov for en erfaren elektriker til entreprisen. Tikma er vores faste elektriker gennem mange år. Vi værdsætter det gode samarbejde og dialog – og at de altid er til at få fat på. Når det haster, kommer de indenfor en time.

Inden vi gik i gang med tilbygningen, rådgav Tikma os om alle el-løsninger. Vi sætter pris på, at Tikma igennem hele byggeprocessen matchede vores krav og informerede os om leveringstiden på de enkelte dele i projektet.

Jeg vil gerne anbefale Tikma på grund vores gode erfaringer gennem årene og under ombygningen. Tikma leverer gennemtænkte el-løsninger – og endda til en fair pris.

Billeder fra løsningen

Kommer snart