Belysning

elektriker silkeborg
elektriker silkeborg
elektriker silkeborg
elektriker silkeborg

Belysning til erhverv

Belysning er en uvurderlig del af enhver virksomhed, Tikma beskæftiger sig med belysning i alle brancher og kan rådgive omkring alle aspekter fra valg af belysning til installation.

På arbejdspladsen er det vigtigt, at belysningen er korrekt, så det kunstige lys ikke reflekterer i computerskærmen og skærer i øjnene. Farven skal også være behagelig, så man undgår træthed og hovedpine pga. forkert belysning.

For en butik kan belysningen have en afgørende effekt på salget. Lyset skal præsentere varerne bedst muligt, og farverne skal fremstå, som de oprindeligt er. En god butiksbelysning lokker kunderne ind og giver dem lyst til at kigge rundt.

Energirigtig belysning
Tikma er godkendt energivejleder, og vi kan derfor rådgive dig og din virksomhed omkring bl.a. belysning. Vidste du fx at LED-belysning kan nedbringe el-regningen med 80%, og at LED-lyskilder har 5 gange længere levetid?

Vi rådgiver gerne om valg af belysning og energi. Kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med korrekt og energivenlig belysning.