CTS

elektriker silkeborg
elektriker silkeborg
elektriker silkeborg
elektriker silkeborg

CTS: Centralstyring og overvågning til virksomheder

Hvad er CTS?

CTS / BMS-anlæg er en Central Tilstandskontrol og Styring af bygningers lys, adgangskontrol, varme, tyverialarmer og ventilationsanlæg, så de altid fungerer optimalt med det mindst mulige energiforbrug. Hermed kan du fra et kontor kontrollere og overvåge, hvad der sker i resten af huset eller i flere bygninger.

Varme, lys, brugsvand, ventilation, køl, alarm, adgangskontrol og låse til døre kan tilkobles et CTS centralstyringsanlæg, hvor den daglige drift og forbruget så bliver styret efter det helt aktuelle behov eller ønske. Via visuelle billeder på en pc, kan man fra centralt hold følge og styre alle tilkoblede enheder.

Se her hvad vi kan tilbyde til erhverv

Hvad kan et CTS system? 

CTS systemer registrerer temperaturer, lux, CO2, tilstedeværelse og vejret via sensorer og regulatorer. Det giver derved altid et komplet overblik over dit forbrug, energisituationen og udefrakommende faktorer.

Et CTS anlæg er smart, hvis du f.eks. vil have større energibesparelser og sikre, at dit hus er behageligt at være i. Anlægget er som regel tilsluttet en udendørs station, der måler temperaturer, luftfugtighed, nedbør, lys-mængde, varmestråling, vindens retning og hastighed. Baseret på disse informationer justerer anlægget automatisk husets klimaforhold. Hermed er det let at sikre et omkostningseffektivt energiforbrug. De fleste anlæg er også meget brugervenlige, da de kan styres fra en computer, tablet eller smartphone.

Dette tilbyder vi til private kunder

Hvordan virker CTS?

Mulighederne er utroligt mange. Nedenfor er blot en række eksempler på, hvordan centralstyring kan inkorporeres i virksomhedens dagligdag.

  • Automatiske vindueslukkere kan sørge for, at alle vinduer lukkes, når alarmen bliver tilkoblet. Hermed lukkes varmen ned i de enkelte rum, hvis vinduerne åbnes.
  • Der kan køres med nedsat nattetemperatur, der automatisk øges, når rummet tages i brug igen om morgenen.
  • Ventilationen kan sættes til at styre luftkvaliteten efter antallet af personer i lokalet, så du sparer energi, når der ikke er mange personer på arbejde, og får optimal luftkvalitet, når der er mange personer på arbejdspladsen.
  • Lyset vil tilpasse sig i de enkelte rum alt efter naturlige lysindfald, så der spares på det kunstige lys, mens det rette lysniveau bevares. Samtidig vil lyset slukke, når rummet forlades.

Vi udfører også CTS arbejde for institutioner 

Som sagt er mulighederne mange – de er nærmest uendelige, og de kan tilpasses præcist efter virksomhedens individuelle behov. Kontakt os for at høre mere.

Hvad kan man styre og overvåge med CTS?

  • Solafskærmning
  • Varmeanlæg
  • Ventilation
  • Belysningsanlæg
  • Enkelrums styringer
  • Køleanlæg

Ved interesse kan du kontakte os her