Elektriker fra Silkeborg

Leder du efter en lokal elektriker i Silkeborg? Så er Tikma et godt bud. Vi holder til i Lemming nær Silkeborg og har mange opgaver inden for el arbejde i Silkeborg. Vi har ikke bare mange kunder i Silkeborg, men kender også mange dygtige leverandører i området. Hermed støtter du også lokalsamfundet ved at vælge os til din el opgave. Vi kan hjælpe med mange forskellige typer opgaver indenfor el installationer til både private og erhverv. Vi har især fokus på mere grønne løsninger, og vi hjælper gerne dig med mere miljøvenlige og energibesparende løsninger til både private hjem og virksomheder.

Skræddersyet rådgivning

For os er det altid vigtigt at tage højde for den enkelte kunde. Alle er forskellige, og ikke to opgaver er ens, og derfor ved vi også, at rådgivning er vigtigt for at vi kan finde frem til den bedste løsning. Som elektriker i Silkeborg ved vi også, at silkeborggensere er forskellige, og at der kan være behov for forskellige løsninger. Måske har du et bestemt budget, vi skal arbejde inden for, eller måske er du på udkig efter helt særlige løsninger til dit hjem eller din virksomhed. Når du vælger Tikma til din opgave, kan du vide dig sikker på, at aftalen lever op til dine forventninger, og du ikke kommer til at stå med uforudsete overraskelser eller udgifter bagefter.

For os i Tikma er det nemlig vigtigt at yde en god service og tilbyde de bedste, skræddersyede løsninger for vores kunder.

Hurtig og effektiv hjælp

Er strømmen gået, eller driller det elektriske anlæg derhjemme eller på arbejdspladsen? Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vorese døgnvagt på telefon 86 85 50 60, så er vi klar til at løse problemet. Vi løser dagligt el-problemer for alle typer kunder, og vi kommer gerne og hjælper med hasteopgaver. Så kontakt os endelig, hvis det skal gå hurtigt, og du har brug for en professionel og erfaren elektriker.

Tikma – din elektriker i Silkeborg

Vi tilbyder et væld af løsninger inden for elektrikerarbejde i Silkeborg og omegn. På vores hjemmeside kan du også læse mere om, hvad vi tilbyder til erhverv, institutioner og private. Vi arbejder til dagligt med bl.a.:

  • El installation
  • CTS
  • Belysning
  • Hvidevarer
  • Smart Home teknologi
  • Ventilation og indeklima
  • Varmepumpe
  • Energivejledning

Vil du se eksempler på vores arbejde til erhverv og institutioner, samt private, kan du læse mere om nogle af vores cases.